Våra skyltar

Ett brett utbud snygga skyltar

Vi erbjuder en rad olika sorters skyltar för olika syften och tillfällen.

Väggskyltar

väggskyltar

En väggskylt är ett perfekt sätt att få ditt företag att synas och guida besökare rätt. En väggskylt syns väl och är den tillräckligt tydlig innebär det att gästerna inte behöver fråga om vägen.

Vi tillverkar våra väggskyltar i egna lokaler, vilket gör att vi kan vara flexibla när det handlar om design, färg, antal rader, symboler och annan grafisk utformning. Befinner sig ditt företag i en stor lokal med många rum rekommenderar vi en snygg väggskylt som är väl synlig från gatan. Vi kan tillverka väggskyltar i standardutföranden eller enligt dina önskemål i flera olika material, som exempelvis glas, aluminium eller plåt.


Mäklarskyltar

mäklarskyltar

Mäklarskyltar ger dig effektiv exponering och enkel montering. Mäklarskyltar, även benämnda kanalplastskyltar, visar vägen på ett enkelt och tydligt sätt till ett lågt pris. Mäklarskylten har blivit mycket populär i flera olika sammanhang utanför mäklarbranschen på grund av den enkla exponeringen och den mycket överkomliga kostnaden. Bilfirmor, hustillverkare, byggföretag, idrottsföreningar – de flesta branscher kan ha nytta av en enkel och informativ mäklarskylt.

Våra mäklarskyltar är tillverkade i kanalplast med dubbelsidigt fyrfärgstryck och med minst ett års hållbarhet i normala väderförhållanden. Ben och hållare köpes separat. Vi kan ta fram mäklarskyltar efter dina önskemål i flera olika storlekar, och kan även konturskära skyltar för att få fram ett unikt utseende.


Gatupratare

gatupratare

En gatupratare är en perfekt utanför en butik eller en företagslokal. Vi har ett stort utbud gatupratare (även kallade fjäderställ) och kan leverera en variant som är skräddarsydd för dina behov.

Gatupratare är iögonfallande skyltar som fångar upp och leder gångtrafikanter till din verksamhet. Vi är stolta över vårt breda sortiment av snygga och tydliga gatupratare som är enkla att använda och effektiva marknadsföringsredskap för dagligt bruk. Hos oss hittar du gatupratare i flera olika utföranden och storlekar. Den gemensamma nämnaren är att de alltid är av högsta kvalitet och står emot svenska väderförhållanden. Låt oss hjälpa dig att locka nya kunder med en gatupratare!


Studentskyltar

studentskylt

Studenten är en riktig högtid, visst är det värt att fira när skolan är slut och det är dags att gå ut i livet. Ska sonen, dottern, barnbarnet ta studenten. Då vill du givetvis ha en riktigt snygg skylt att visa upp till utspringet. Våra studentskyltar finns i flera färger och utföranden. Pinne och regnskydd ingår och trycket är alltid av högsta kvalitet. Du behöver bara lägga till studentens namn/ klass och övriga uppgifter och ladda upp en bild så har du en snygg skylt. Du kan även besöka vår butik så hjälper vi dig att scanna in en bild. En meter Sverigeband och två ballonger ingår när du beställer en studentskylt av oss.


Övriga skyltar

Hos oss hittar du ett brett utbud skyltar som lyfter fram ditt företag och visar besökaren rätt väg. Alltid med bästa tryck och kompetent design.

  • Snygga och diskreta men ändå informativa glasskyltar i olika varianter som kan sättas upp på väggar, dörrar eller bord.

  • Metallplattor. Enkla och stilrena metallskyltar i borstat rostfritt stål som passar perfekt i exempelvis en entré På specialbeställning kan vi i stort sett ta fram vilken storlek, form eller tjocklek ni önskar.

  • Skylthållare

  • Skyltar i skummad PVC

  • Skyltar i egen design

  • Metallplattor

  • Skyltar med dubbelsidigt tryck

  • Displayskylt/visitkortshållare

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om vårt skyltutbud.

Skräddarsydda skyltar för alla tillfällen